POLITYKA PRYWATNOŚCI I COOKIES

KLAUZULA INFORMACYJNA RODO

INFORMUJEMY, ŻE:

  1. administratorem Państwa danych osobowych jest

    Fundacja Biznes Bez Barier

    ul. Gdyńska 25/50, 58-100 Świdnica;

    e-mail: kontakt@biznesbezbarier.org;

    tel. (+48) 725 163 741;

    nr KRS 0000793377;

  2. dane, uzyskane na podstawie Państwa zgody, będą przetwarzane w celu informowania o aktualnych ofertach pracy zgodnych z Pana/Pani zainteresowaniem (według danych podanymi w formularzu)

  3. Administrator przetwarza następujące kategorie Pani/Pana danych osobowych: imię i nazwisko, adres e-mail

  4. dane osobowe będą przetwarzane przez okres 2 lat

  5. podanie danych osobowych objętych treścią zgody jest dobrowolne, jednakże niezbędne do realizacji wyżej wskazanych celów

INFORMUJEMY, ŻE PRZYSŁUGUJE PAŃSTWU PRAWO DO:

  1. żądania od administratora dostępu do dotyczących Państwa danych osobowych,

  2. żądania sprostowania Państwa danych osobowych,

  3. żądania usunięcia Państwa danych,

  4. żądania ograniczenia przetwarzania tych danych do 5 lat,

  5. wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych,

  6. cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

  7. wniesienia skargi do organu nadzorczego prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie przez Administratora danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.

COOKIES

Dla Państwa wygody Serwis BiznesBezBarier.org używa plików cookies i podobnych technologii m.in. po to, by dostosować serwis do potrzeb użytkowników; także w celach statystycznych.

CZYM SĄ PLIKI COOKIES?

Cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedza internauta, do urządzenia internauty. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych tu cookies.

DLACZEGO JE STOSUJEMY?

Serwis BiznesBezBarier.org stosuje cookies wydajnościowe, czyli służące do zbierania informacji o sposobie korzystania ze strony, by lepiej działała, oraz funkcjonalne, czyli pozwalające „pamiętać” o ustawieniach użytkownika (np. język, rozmiar czcionki). To m.in.:

  • cokies sesyjne (wygasają po zakończeniu sesji)
  • Cookies google-analytics.com – statystyki dla witryny BiznesBezBarier.org